Wyszukiwarka
Prezes Grilla - stek z antrykotu z kością mrożony
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Crème de la crème! Arcydzieło w postaci bardzo konkretnej sztuki mięsa. Mistrzowski Skład Grilla i BBQ prezentuje prawdziwego bossa wśród steków - Prezesa Grilla, czyli nasz antrykot z kością!
Stek z antrykotu z kością rozpycha się łokciami na każdej imprezie grill&bbq. Sprawdzony wielokrotnie w boju, wśród konkurencji - zawsze wypada wyśmienicie! Doceniony przez szefów kuchni, restauratorów.
Nasze mięso pochodzi od sprawdzonych, polskich hodowców bydła mięsnego, którzy dbają o zdrowie i dobrostan zwierząt. Nasi dostawcy mięsa gwarantują ekstensywny chów bydła mięsnego.
Nasz stek jest sezonowany na sucho, minimum przez 49 dni! Za ich proces sezonowania odpowiada nie kto inny, jak Mistrz Marek Markuszewski, który w temacie polskiego mięsa wołowego zjadł zęby. Dzięki dostępowi do zaawansowanej technologii kontrolujemy ten proces od początku do końca.
Nasz mięsny produkt to gwarancja głębi smaku, soczystości i jego naturalnego składu - nie zawiera sztucznych barwników, oraz konserwantów. Otwórz opakowanie i zachwyć się unikatowym, orzechowym zapachem mięsa.
Najważniejsze informacje w pigułce:
Element: Antrykot z kością
Cięcie: Bone-in Ribeye (Entrecôte), Cote de boeuf
Rodzaj mięsa: Mięso sezonowane na sucho
Czas sezonowania: Minimum 49 dni
Produkt mrożony, pakowany próżniowo
Martwisz się, czy Twój produkt dotrze do Ciebie "cały i zdrowy"? Niepotrzebnie! Nasze przesyłki gwarantują zachowanie ciągu chłodniczego - niezależnie od tego, czy jest to produkt chłodzony, czy mrożony.